Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem tu nowy, szukałem podobno tematu lecz nie znalazłem. BMW mam dopiero kilka dni lecz nie potrafię otworzyć w nim maski :(.

Dzwignia w środku porusza się z oporem ale w miarę normalnie, z zewnątrz po ściągnięciu grilla ciągnąc za linkę otworzyłem zamek od strony pasarzera, lecz od kierowcy nadal jest zamknięty i nie mam pojęcia jak ją otworzyć. Jeżdże teraz z częscią otwartą i zamkniętą, proszę Was o pomoc.

Opublikowano
Jeśli stoję przed samochodem to lewa strona jest zamknięta a prawa otwarta, jak siedzisz na fotelu kierowcy to zamek przed tobą jest zamknięty a zamek od strony fotela pasarzera jest otwarty.
Opublikowano

Gubisz się w zeznaniach :D z tego by wynikło że obydwa są otwarte jak i zamknięte :D

Kolego prawa (od pasażera to pikuś). Z drugą robisz tak: Wkładasz rękę w miejsce nerki i palcem wyczuwasz zamek. Przesuwasz zamek palcem. Jeżeli wychwycisz to miejsce, wkładasz śrubokręt, druga osoba dociska maskę, Ty popychasz zamek i po problemie. Mi już siadła jedna linka, druga, zamek więc doszedłem do takiej wprawy, że w ok. minutę otworzę hehe :mrgreen:
icon1.png