Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda ładnie - świetnie umyty :) Niestety zapewne sprzedawany jest na lipną umowę czyli właściciela nie ma .

Jeżeli tak jest i jedynym dokumentem jest umowa in blanco - nie polecam.Jeżeli samochód posiada właściciela trzeba go obejrzeć z bliska i ocenić.

Niestety zdjęcia nie pokazują stanu technicznego wozu.

Opłaty wyjdą troszkę więcej niż 1200PLN.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

z 1500 może nawet być :mrgreen:

akcyza 350zł,WK 75ozł 160zł skarbówka, przegląd 99zł, tłumaczenie stówkę albo i mniej bo dwujęzyczną na kolanie się skrobnie :wink:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
to już w wk zawarte w 750zł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zdjecia robione specjalnie by zamaskowac wady. Mnie to zniechęca od razu.

Na zdjęciu od strony pasażera całą uszczelke drzwi widać dobrze... a od strony kierowcy?

Ciekawi mnie org. przebieg, czy ten podany w ogłoszeniu jest jakos udokumentowany?

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Tak. Opłaty na pewno będą większe.

Jeszcze nie oglądałem auta. Myślę, że oględziny laika (mnie) niewiele wyjaśnią.

Pytanie czy na podstawie tego ogłoszenia warto jechać? :)

Czy jest może ktoś w lubuskim kto jest w klubie i mógłby pomóc przy wyborze? :)

Opublikowano

Każdą ofertę warto rozważyć i jak jest interesująca to pojechać ,obejrzeć i ewentualnie kupić.

Myślę ,że w 15-letnim aucie znajdzie się coś do roboty bo nowy on już nie będzie.

Wizyta w ASO to przesada ale myślę ,że zabranie kogoś znającego się na rzeczy i wjazd na SKP rozwiąże wszelkie wątpliwości.

Najważniejsze żeby były papiery OK a nie jakaś lipna umowa "na Niemca" bo za parę groszy można sobie kłopoty na głowę ściągnąć a po drugie nie rozumiem jak w ten sposób można kupić cokolwiek :mad2:

Osobiście jak coś mi się podoba to dzwonię ,zadaję kilka pytań ,jadę oglądnąć i kupuje a nie zastanawiam się tygodniami hehe.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

podejrzewam że w tym wypadku to tylko na Niemca będzie.

przy tej sumie nikt się nie ujawni do skarbówki.