Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc :)

rok mnie nie bylo dziecko i praca zajmuje mi tyle czasu ze nawet nie mam czasu ani posiedziec sobie w spokoju ani zrobic cos sensownego w samochodzie ;(

duzo ostatnio sie dzieje , auto ma magiczne 170tys przebiegu i mam pare problemow ktore musze naprawic ;)

pierwsze dwa to znowu mam obite oba zderzaki :duh: na jednego mam sprawce wiec i kasa na naprawe jest, musze tylko kogos znalesc zeby polakierowal ;) do tego wszystykiego kupilem jeszcze jeden tylni zderzak zeby miec zapasowy bo obijaja mi je strasznie szybko ;(

Kolejnym problemem jest wyciek z dyfra , nie jest wielki ale jest ;) musze go naprawic zeby mnie nie denerwowalo , mialem tez wyciek z miski olejowej ale dociagniecie srub pomoglo :shock:

Kolejnym tym razem bardzo nie fajnym problemem jest szarpiaca skrzynia biegow na cieplym oleju jest duzo gorzej , z biegu 4-5 i doczytalem ze problemem moze byc mehatronik , wiec w najblizszej przyszlosci bedzie mnie czekac proba naprawy tego badziewia....

No i pare dni temu zakupilem kierownice niby nowa i niby orginalna, tylko sie okazalo ze ma jakies uszkodzenia i raczej poczekam na kolejny rzut.. orientuje sie ktos w jakiej cenie takie mozna kupic ?? M z lopadkami...

Oraz powrocil problem z jedna swieca zarowa na ktora nie mam ochoty rozbierac polowy silnika ;)

I jeszcze moze ktos powie mi jak naprawic Air conditioning / Klimaanlage

Fresh air / recirculation / air flow flap LIN

Code: 009C4A

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie