Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak... od 5 lat mam BMW E9x...

Ale... kazdy mial na BoardComputer srednia predkosc z trasy ktora mozna bylo "guziczkiem od tempomatu" wyzerowac.

No M3 jak widac jest dosc ubogie i nie ma sredniej predkosci z trasy na BC! jest tyklko w IDrive.

I teraz pytanie: Jak to zresetowac ;)?

Opublikowano
Tak... od 5 lat mam BMW E9x...

Ale... kazdy mial na BoardComputer srednia predkosc z trasy ktora mozna bylo "guziczkiem od tempomatu" wyzerowac.

No M3 jak widac jest dosc ubogie i nie ma sredniej predkosci z trasy na BC! jest tyklko w IDrive.

I teraz pytanie: Jak to zresetowac ;)?

W IDrive są dwa wskazania, na journey computer i computer.

Na obydwu kasuje się tak samo. Wciska się pokrętłem i akceptuje reset wciskając raz jeszcze. Nie wiem czy o to pytasz :?: Można skasować wszystkie wskazania, bądź tylko te wybrane.

Opublikowano
manetka od kierunków tez idzie,wciskajac ten przycisk na manetce ustawiamy pozycje która chcemy i przytrzymujemy ten przycisk kilka sekund i reset się sam wykona,mozna tak skasować srednia predkosc i srednie spalanie :cool2:
icon4.png
Opublikowano
manetka od kierunków tez idzie,wciskajac ten przycisk na manetce ustawiamy pozycje która chcemy i przytrzymujemy ten przycisk kilka sekund i reset się sam wykona,mozna tak skasować srednia predkosc i srednie spalanie :cool2:

to wiem:D pisalem w pierwszym poscie:D ale napisalem tez ze pod "manetka" nie mam sredniej predkosci ;) wiec moge sobie co najwyzej spalanie zresetowac w ten sposob:)

Masz w menu nawigacji opcje chyba onboard computer i Journey computer. Tam możesz resetowac każdą opcje po kolei.

ni cholery nie widze tam resetu... moze nagram filmik potem ;) hehe, albo ja pierdola jestem ;)

:duh:

Opublikowano

jak masz menu nawigacji (u mnie na zielono;) to u góry przewijasz ten najwyższy pasek w prawo i tam jest. Ja z kolei nie mam ///M także wiesz może sobie gadamy o dwóch różnych rzeczach :mrgreen:

masz link do filmu jak to jest u mnie

Pozdr

Opublikowano

ee dobre:D zaraz bede lecial do auta i sprawdze czy mam taka opcje :D :mad2: :mad2: :duh: :cool2:

edit: udalo sie ;) nie wiedzialem ze musze wejsc w menu navigacji a tem wziac -> tour information... no nic, po prawie pol roku posiadaniu mki w koncu zresetowalem srednia predkosc ;)

thx ;)