Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem przerobienia swojej niuni na jeszcze fajniejsze autko w tej chwili w moim E36 coupe jest dwu litrowa jednostka napędowa M50 która już jest wysłużona w dodatku padła mi skrzynia no i most też nie jest już w super kondycji generalnie wszystkie te elementy kwalifikują się do wymiany ( w aucie nie ma instalacji gazowej)W aucie naprawy wykonuję samodzielnie ponieważ jako mechanik pracuję już sześć lat jednak z BMW spotykam się tylko w swoim garażu. Chce zakupić silnik M73 v12 wraz ze skrzynią i zainstalować go w moim autku, zdaje sobie sprawę że to nie jest taka prosta sprawa wiem że taka operacja wymaga dużej wiedzy i na pewno wymaga to wielu przeróbek i godzin pracy niemniej jednak nie zraża mnie to i na początku stycznia zamierzam zająć się przebudową auta. Jeżeli ktoś z was kiedyś coś takiego robił lub wie jak to zrobić bardzo bym prosił o jakieś wskazówki będę niezmiernie wdzięczny za pomoc. To jest mój adres email [email protected]