Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicieo tym egzemplarzu? Warto czy tez nie?

http://otomoto.pl/bmw-320-i-ladna-xenon-alu-17-sedan-C30374966.html

Ogladalem go, ma cieniowane 1/3 maski, plus malowane tylne lewe drzwi i 20cm tylnego nadkola. Reszta oryginał

Ks serwisowa jest, komplet kluczy, kiera nie wytarta... Warto kupic takie 320i, czy lepiej juz diesla?

Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A jak przebieg? W 100% udokumentowany? Jesli tak, to auto wydaje się godne zakupu.

Te małe poprawki lakiernicze nie przekreślają przeciez auta.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Przebieg potwierdzony. Serwisowany w ASO. Na tych 15cm co pisałem jest szpachla, nie dużo i tylko te 15cm - było to robione w ASO.

Felgi dołożył sam handlarz, a samochód przyjechał na podstawowych 16, które dołoży w cenie samochodu. Na nich są nowe zimowe opony, tylko zastanawia mnie teraz dlaczego na samochodze były zimowe opony ?

Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na nich są nowe zimowe opony, tylko zastanawia mnie teraz dlaczego na samochodze były zimowe opony ?

Wytłumaczeń moze byc wiele.

Najprostsze jest takie, ze własciciel miał fajne felgi i nowe opony i oddając auto handlarzowi oddał je na zimówkach.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...