Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam bardzo prosze o pomoc poniewaz rece juz opadaja a rezultatu jak nie bylo tak nie ma.... otoz moja bunia 318i, automat strasznie huczy buczy a nawet drga przy okolo 3000 obrotow i od 100 km/h ,, jestem juz po wymianie dyfra (trzech dokladnie,olej wszystko sprawdzane dyfer od tego modelu ) lozysk tylnych, zmianie opon (tez trzykrotnie mam 17/225/45) jakies gumy na wale i caly czas bez rezultatu !!! walcze z tym z pol roku i brak efektu poprostu mnie juz dobija.. Jeden znajomy zasugerowal mi ze to moze byc skrzynia biegow????!!!! czasami tez zauwazam takie pukanie z tylu jak puszcze badz dodam gazu ale to jak wolno jade.... Prosze o jakies sugestie.. Z gory dziekuje
Opublikowano
Sprawdź krzyżak wał -dyfer auto w górę a ty razem z nim i ogień a pod spód kumaty mechanik. Krzyżak może być dobry ale źle skręcony
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Jest diagnoza mojego problemu.. Z uwagi na to ze nie za bardzo sie znam na tym napisze tylko co powiedzial mechanik: otoz na podporze walu jest jakies lozysko ktore jest uszkodzone i powoduje te wszystkie moje problemyi trzeba je wymienic. operacja w poniedzialek koszt 175 euro