Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam BMW E60 z 2003r z radiem Buissnes..o dziwo posiadam chyba logic7 bo mam głosniki pod fotelami i pod przednia szybą na desce..nie posiadam zmieniarki zadnej wiec tylko audio płytki mi zostaly..i pytanie brzmi a i prosze o jakies koncepcje.

chce zmienic audio, chce dołozyc 2 niskotonowe w bagażniku po boczka, to jest do zrobienia bez problemu tylko jak podpiąć jakiś wzmacniacz do tego radia? macie jakies pomysły?

no i mam wizje taka by zrobic z 5 osobowego 4 osobowe, takim sposobem ze tam gdzie jest podłokietnik rozkładany z tyły zrobić jakas obudowe(oczywiscie w car audio warsztat) i podpiac tez jakies 1/2 głosniki srednio tonowe.

jak to widzicie i jakie macie pomysły na ten wzmacniacz?

Opublikowano
Gdybyś miał L7 nie przyszło by ci do głowy robić kaszanę w bagażniku. Masz pewnie podstawowe stereo, które możesz podrasować gotowymi zestawami PnP dostępnymi między innymi na allegro.
peace & love
  • 2 lata później...
Opublikowano

Witam

Podłącze sie do tematu.

Mam E60 głosniki z białymi naklejkami radio bez Navi bez zmieniarki jakosc fatalna.

Chcial bym wymienic głosniki i wsadzic subwoofer.

Na Subwoofer jestem raczej zdecydowany bo mialem juz taki i dobrze gral ( JBL CS1214T )

http://www.ebay.ie/itm/JBL-CS1214T-PASSIVE-12-1000-WATT-SUBWOOFER-IN-A-CUSTOM-PORTED-JBL-TUBE-/181020647446?hash=item2a25abe016:m:mSNJe0yeTQwMRIpg3_Cq4Ow

Natomiast z głosnikami potrzebuje rady bo nie wiem jakie kupic i czy kupic jeden wzmaczniacz na sub i glosniki czy dwa osobne patrzylem na cos takiego http://www.ebay.ie/itm/201100685158?_trksid=p2060353.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Mowie odrazu ze nie mieszkam w Polsce i oddanie auta do specjalisty raczej nie wchodzi w grę

Prosze o pomoc.

Z Góry dzieki.