Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z nagłośnieniem logic7 mianowicie kupiłem auto z padniętym wzmacniaczem , wymieniałem już 2 razy wzmacniacz na używany z allegro , działały super lecz pierwszy popsuł się (szumy w głośnikach brak basu) po miesiącu działania , drugi po 3 godzinach ( też trzeszczenie w głośnikach i słaby bas) , kiedy popsuł się ten drugi przestał działaś głośnik z przodu od kierowcy (podobno za niego jest odpowiedzialne radio z przodu) , gdzieś czytałem że tylni wzmacniacz nie tylko jest odpowiedzialny za środkowy głośnik z przodu i tył ale coś ma też wspólnego z przodem (są w nim jakieś procesory dzwięku itp.) nie chce mi się wierzyć że mam takiego pecha że doszło jeszcze radio do wymiany żeby zadziałał ten głośnik z przodu od kierowcy ? Teraz mam nagłośnienie jak w jakimś starym 20 letnim aucie wszystko charczy , nie wiem co robić żeby nie popaść w jakieś duże koszty naprawy tego wszystkiego. Najchętniej chciałbym żeby ktoś mi to zrobił i udzielił jakąś gwarancję, bo inaczej zaraz mi znów coś przestanie grać jak powinno. Czy znacie jakąś firmę która mi zamontuje używany dobry wzmacniacz i da na niego gwarancję ? Odsyłałem też wzmacniacze do naprawy ale to co przyszło po naprawie nie jest porównywalne z nienaprawianym (dużo gorsza jakoś dzwięku) Co robić ?:)
  • 2 lata później...
Opublikowano

Witam, miałem kiedyś podobny problem.

Naprawili wzmacniacz i jest ok

Warszawa Ząbki V-GARAŻ

Pozdrawiam.

Opublikowano
Jak byś mógł to odezwij się bo mam ten sam problem z nagłośnieniem bardzo fatalnie zero basu i charczenie mój tel 739602942 z góry dzięki

Na pewno się odezwie... po prawie trzech latach oczekiwania na odpowiedź.

peace & love
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak naglosnienie? Kupilem e65 również bez basu, dzwiek byl ok tylko calkowite zero basu. Na chwile obecna gra elegancko, po 3 miesiacach poszukiwan. Jakby co odezwij sie. Mam to co potrzebne do naprawy logic7,

Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Jestem ;) jeśli padnie głośnik w drzwiach z przodu to koncówki mocy w radiu , naprawiłem wzmacniacz w v-Garaz trochę pochodził (dużo gorzej od oryginału ) ale bass był średni , teraz gra gorzej niż po naprawie ale juz odpuściłem bo u kolegi to samo po naprawie było ok a za jakiś czas gorszy dźwięk i bas. Pozdrawiam ;)
Opublikowano
Ja naprawiałem wzmacniacz l7 ten który jest z tylu i ten który jest wbudowany w ask we Wrocławiu u Łukasza z icatronic. zrobił to całkiem fajnie, z czystej ciekawości rozbierałem wzmacniacz z tylu i porównywałem ze znajomym który robił w Krakowie tam była dość duża plontnina kabli w moim wyglądało to lepiej. Jeżeli chodzi o jakość to kolega sprzedał auto i nie było dostatecznie dużo czasu zeby ogarnąć po kilku miesiącach. U mnie działa do dzisiaj czyli ponad rok.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Polecam basaudio ze śląska , miałem zanik basów pod siedzeniem, okazało się że są padnięte końcówki w Logic 7 , naprawili i działa bez żadnych zarzutów.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Potrzebuje kogoś do Logic 7 w Krakowie,Myślenice

Objawy brak dzwięku w czujnikach z tyłu ,pod siedzeniami tylko pojedyncze pukania tylna półka nie gra

Graja tylko przednie głośniki

• 2 lata później...
Opublikowano
Witam, również posiadam to nagłośnienie i wszystko gra tak jak powinno, lecz niepokoją mnie dziwne trzaski przez 2, 3 sekundy zaraz po odpaleniu auta. Dźwięk jakby w CB-radiu ustawić na mały zasięg i podgłosić na maxa czy coś w podobie :) Później ustaje i jest ok. Czego to może być przyczyna?