Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://otomoto.pl/bmw-745-stan-idealny-C28994540.html

Bylem dzisiaj, ogladalem, wyposazenie sie zgadza. Gosc przedstawil mi faktury za naprawe uszczelniaczy i rurki na kwote 7500 pln. Niestety na fakturze bylo to dosc dziwnie napisane, robocizna, glowica i cos jeszcze. Czy jak zadzwonie do tego ASO z ktorego pochodzi ta faktura to mi powiedza co bylo robione ? Niestety pod autem widzialem plamke, ale rownie dobrze mogla pochodzic z innego auta bo nie byla swierza. Mam z nim jutro jechac do ASO na dokladne sprawdzenie auta, zamierzam powiedziec im zeby sprawdzili mi te jego najwieksze bolaczki. Prosze o ocene auta, moze ktos juz cos wie o tej aukcji i mnie ostrzeze ? Przyznam ze troche mi ono pasuje bo blisko mnie :)

P.S. wizualnie auto wyglada dobrze, wszystko z elektroniki co udalo mi sie sprawdzic dziala, sa faktury na wymiane czytnika nawigacji i zmieniarki CD.

Opublikowano

Jeśli gość, wszystko robił w ASO to wydał na utrzymanie auta spory majątek i auto może być godne uwagi.

Jeśli ma wszystko potwierdzone, szczególnie przebieg, który jak na ten rocznik wydaje się mało realny.

Sam się zastanów czy cię stać na utrzymanie 7er. Bo tania nie jest.

Jak nie jesteś właścicielem wątpię żeby ASO ci powiedziało co było robione, chyba że w jego obecności.

Opublikowano

Umowilem sie w ASO na piatek, podpowiem ze pan (z ASO) juz teraz przez telefon podal mi przebieg auta z poczatku poprzedniego roku i wyszlo calkiem fajnie 161 000. Mam nadzieje ze wszystko wyjdzie ok i nie bedzie baboli na kompie, bo mam ochote go kupic :) Trzymajcie kciuki, w piatek napisze co i jak. Pozdrawiam

P.S. Cena kompleksowego sprawdzenia auta to 860 pln w ASO przy salonie BMW

Opublikowano

Fotki typowe ... zdjęcie fotela i kiery w nie newralgicznym miejscu.

Tak samo brak zdjęć przodu itd.

Poza tym dziwna sprawa, przez 8 lat 160 tysi limuzyną która raczej w mieście nie czuje się jak ryba w wodzie, choć wszystko prawdopodobne i tego życzę.

Mi tu podejrzenie jest.

Opublikowano
Przez półtora roku naganiał 4 tysiące km, wygląda na 3 samochód w rodzinie.

Teraz ma nabite prawie 171 000, jest dyrektorem w firmie i tylko On nim jezdzi, praca - dom i w weekendy na jakas dzialke :D w piatek wszystko sie wyjasni.

Opublikowano
Tak jest, coś koło 100tysi sugerowali za fajną sztukę w którą nie trzeba na dzień dobry wklejać, za to w automoto albo motorze wskazali że na 330d 245km starczy 40 tysi ... :)
Opublikowano
Zakupilem, w ASO wyszlo wszystko cacy, jazda tym autem rewelacja :D Mam nadzieje ze polatam bez wiekszych awarii przez czas jakis :) Dzieki wszystkim za zainteresowanie tematem.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.