Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bylo by fajnie sie zorganizowac i zrobic spot, moja propozycja to MILTON KEYNES, ladne miasto, z siedziba redbull team F!, a oto proponowane miejsce na spot :

http://www.theparkstrust.com/parks/caldecotte-lake

moze znajda sie chetni ?

Gdyby człowiek nie korzystał z doświadczeń innych, to każde kolejne pokolenie, zapewne do chwili obecnej, uczyłoby się łupać kamień...

BMW 330Ci Sport - Moje BMW E46 330Ci Sport<---

BMW 320Ci - -->Moje BMW E46 320Ci<--

Opublikowano
Ja tez z checia sie gdzies wybiore i poznam milosnikow marki.

Zglaszajcie sie, wiem ze jest nas tu sporo ;)

Jest nas sporo tylko nie mozemy sie zorganizowac :duh: bo odzew na forum jest znikomy,ja jestem 22/9/13 od rana na Silverstone na wyscigach :mrgreen: ,jak ktos jest zainteresowany to dajcie znac

m3GreenHell
Opublikowano
Ja tez z checia sie gdzies wybiore i poznam milosnikow marki.

Zglaszajcie sie, wiem ze jest nas tu sporo ;)

Jest nas sporo tylko nie mozemy sie zorganizowac :duh: bo odzew na forum jest znikomy,ja jestem 22/9/13 od rana na Silverstone na wyscigach :mrgreen: ,jak ktos jest zainteresowany to dajcie znac

Podaj jakiegos linka odnosnie 22 wrzesnia, ja patrze na stronie Silverstone ale maja tylko Britcar1000km

Opublikowano
Wlasnie na to jade,nie jest to moze jakas prestizowa seria wyscigowa ale mozna fajnie spedzic dzien miedzy mocnymi furami,przy okazji chyba zakupie sobie jazde wyscigowym bolidem (nie jest to formula 1 ale zawsze)
m3GreenHell
Opublikowano

Jak sobie zalatwie wolne to tez sie wybiore, bedziemy w kontakcie ;)

Widzialem jak jezdza kiedys tymi bolidkami , fajna sprawa, ciezko ruszyc ;) tylko szkoda ze jezdza gesiego i nie mozna sie wyprzedzac. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Wlasnie ze mozna sie wyprzedzac :mrgreen:

Itinerary

30 minutes briefing on circuit driving techniques

20 minutes: First driving session (with pace car)

20 minutes: Second driving session (without pace car)- te 20min jezdzisz bez "pace cara" I mozna fajnie pojezdzic z wyprzedzaniem wolniejszych kierowcow

15 minutes debrief

m3GreenHell
Opublikowano

Ja jade napewno,bilety juz zakupione,tylko dylemat jest taki ze jade z bratem I jak jedziemy sami to biore moje drugie auto I jedziemy na jednym a jak by sie zebralo kilka bmek to tez polecimy swoimi BMW,mojjjjja e46 m3 i brata e46 318i wiec dwie by juz byly.

Wiec moze mala lista;

-ja (Krzysiek)

-brat (Andzej)

m3GreenHell
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...