Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie. Jestem tu nowy i mam problem z bunią.Nie dawno ją kupiłem bo w poniedziałek... tego dnia dałem się przejechać koledze i za***** w krawężnik uwalił mi półoś a dokładnie to jak by przegub przy kole(tego krzyzaka czy co tam jest)wygląda to tak ze półoś się kręci a koło nie.Mam inną półoś kupiłem na złomie za 50 zł okazało się że jest od e30 i jest za krotka.Czy da się z tej półosi od e30 przeżucić tego krzyzaka czy co tam jest do drugiej do e36?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Po palić gumę to trzeba umieć, a nie strugać kozaka.

Nie nie będzie pasować, z tego co się orientuję. Ale lepiej szykuj się na wymianę jakiegośwahacza, bo jak rozsypało Tobie przegub to pewnie i poszło coś po wahaczu z tyłu......

PZDR>

Opublikowano
Po palić gumę to trzeba umieć, a nie strugać kozaka.

Nie nie będzie pasować, z tego co się orientuję. Ale lepiej szykuj się na wymianę jakiegośwahacza, bo jak rozsypało Tobie przegub to pewnie i poszło coś po wahaczu z tyłu......

PZDR>

tu nie chodzi o palenie gumy...poprostu dałem się przejechac niewłaściwej osobie.Okej mam już półoś od e36 ale prawą a potrzebowałem lewej;> czy lewa a prawa robią różnice?