Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Zastanawiam się na umieszczeniem na tylnej klapie mojego samochodu oznaczenia wersji w moim przypadku"318 i".

Oryginalna plakietka to koszt ok 140 zł więc jak najbardziej osiągalna,problem w tym,że nie wiem jak należałoby ja odpowiednio przymocować i w jakim dokładnie miejscu.Wydaje mi się,że należy ją jakoś przykręcić,ale w moim aucie absolutnie nie ma żadnego miejsca na wkręty bo auto wyjechało z fabryki bez tego oznaczenia.Czy ktoś z forumowiczów zajmował się może takim tematem?hmm bez tej plakietki mimo wszystko czuje się jakby troszkę goło :D

Opublikowano

to chyba się przykleja a nie przykręca

:P

co do miejsca położenia tego emblematu to ci nie podpowiem bo sam nie mam i nawet nie chciał bym je mieć :)

jak bym miał to bym odrazu zdemontował i sprzedał np Tobie

gg5553463
Opublikowano
akurat cena jest taka,że lepiej kupić ori nową niż używaną:)Rzecz w tym,że nie wiem jakby co to jak to przytwierdzić w odpowiednim miejscu
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ten znaczek który kupisz będzie pewnie miał od spodu taśmę przylepną .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Masz sedana czy kombi? Może ktoś kto ma 318i z oznaczeniem w Twoim nadwoziu zlituje się i pomierzy dla Ciebie :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.