Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam od wczoraj jestem posiadaczem E46 330D, problem pojawił sie 250 km od osoby której kupiłem auto, mianowicie dzieje się coś takiego ze skręcam w prawo czy jade 15 km/h czy 120km/h to czasami słychac stuaknie dość mocne takie bardziej basowe uderzenia, ale co najlepsze kiedy auto nie ma obciążenia ( Dodawanie gazu ) tego nie słychać czasmi nawet na gazie nie słychać, tak jak by to zależało jak to sie ustawi gdzieś tam w przednim zawieszeniu lub układzie kierowniczym, mam bieg słychać dam sprzegło nie słychać ale to sie dzieje tylko wtedy kiedy dam kierowcie lekko lub mocno w prawo... Wiecie moze co to moze być?? Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sworzen wahacza, lacznik stabilizatora, koncowka lub drazek kierowniczy, ewentualnie inna gumowo-metalowa czesc zawieszenia..pan "kazio" na szarpakach prawde powie za dyszke :norty:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Dziś skreciłem zawieszenie "Twardość dałem na maxa" i stuki przestały jak narazie ich nie ma wiec coś z zawieszenia bo auto jest twardsze... i jest duzo dużo lepiej...