Skocz do zawartości

amortyzatory tansze odpowiedniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc na poczatku chcialem pozdrowic wszystkich, mam pytanie mam 318 e36 compact chcialem w nim wymienic amortyzatory ale kupic takie ktore obniza auto i beda twardsze od seryjnych.Na stronach internetowych ogladalem amortyzatory np.firm koni ale sa drogie. I w tym moje pytanie czy sa jakies amortyzatory jakies tansze np. firm MONROE ktore mi obniza auto i utwardza za nizsza cene. ZA ODPOWIEDZ Z GORY DZIEKUJE :twisted2:
BIAŁA MOŻE WIECEJ :)
Opublikowano
hmmm... ale amortyzator nie obniża auta... moze je utwardzić. To sprężyny obniżają, utwardzają... a amorki im pomagają. Monroe nie polecam, ale podobno KYB są conowo i jakościowo OK. Ale dobry przyjacielu... poszukaj na forum...było o amortyzatorach dość dużo... :search: :search: :cool2:

pozdrawiam

Prezes

Moja flota: •Czarna & •eMka & •Kalinka & •Malutka

Opublikowano
  • Autor

sorki ze za smiecam forum ,a moze masz jakas strone z kompletnym zawieszeniem zeby popatrzec ceny :twisted:

ty a co bys proponowal do mojego bmw 318 e36 compact za rozsadna cene zeby byly troche twardsze od seryjnych za odpowiedz DZIEKI

BIAŁA MOŻE WIECEJ :)
Opublikowano

weż sobie Bilsteiny B-6, są po około 390,00 /szt. Wejdz na stronę Bilsteina w Polsce tam masz opis tych amorków. nie pamietam adresu ale jak pogrzebieszw forum to znajdziesz.

Pozdro