Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szukałem na forum nie ma więc wpisuje tu break lt circut to mi sie zapaliło po zgaszeniu silnika i włączeniu to juznei paliło sie tylko wyskoczyła kontrolka wykrzyknik.Wczesniej od czasu do czasu zapalała mi sie kontrolka abs i ładowania .Sprawdziłęm ładowanie i na wolnych nie ładował teraz mi całkiem zdech akumulator nie ładuje w cale a kontrolka od ładowania sie nei świeci!? więc co jest do diabła co to za jaja?
kupie silnik 2,5 L bądz 2.0 litra albo zestaw do swapa na 3l ,3,5
Opublikowano

Powiem tak liczyłem na jakies sugestie co do tego komunikatu ale cisza i to jest ciekawostka :) bo w opisach nigdzie nei ma tego opisu .. teraz wymieniłem szczotki w regulatorze i jest ok .. ale warto sie zastanowić skąd biorą sie takie komunikaty :)

Pozdrawiam

Opublikowano
no tylko o to tak myślałem ,że coś z hamulacami ale było cacy wiec dlaej pojechałem generalnie naplea na to wykładam :) niech gada sobie co chce :) szukałem w spisach i tego nie widziałem więc myslałem ,zę są jakieś nie opisane :) Patrz a jak wyciągam żarówke to nic nie krzyczy ,że obwód przerwany .. porąbany!