Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam problem z moją betką :( a to znaczy z jej przyśpieszeniem wymieniłem już filtr powietrza wyczyściłem przepustnice świece i nic nadal to samo dopiero od 5 tyś obrotów przy pełnym gazie jest szarpniecie i niby coś zaczyna ciągnąć ale czasami sie zdarza jak by sie zawieszała prędkość na każdym biegu ma dobrą na 1 55km 2 95km 3 bodajże koło 140km odcinke ma koło 6700 szukałem dużo ale nigdzie nie moge znaleźć podobnego przypadku nie znam sie zbyt dobrze na tym silniku ale wydaje mi sie że jak sie zmienia faza rozrządu to powinno płynnie dodać mocy a nie szarpnąć a czasami są nawet 2 szarpnięcia tak jak by sie zastanawiał silnik czy ma to zrobić i nie wiem co mam dalej robić z góry dzięki za pomoc
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Vanos w IS....hehehehehe ale się ubawiłem, do łeż :D

Może być vina świec, lewego powietrza i wielu innych rzeczy....jest tego naprawdę dużo. Zacznij od tego co powinno być sprawne.

Masz LPG????

PZDR>