Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Chciałbym kupić e46 min 2.0 i 150 km ewentualnie 2.5 lecz ta wersja raczej narazie odpada gdyż akcyza psuje całą zabawe.

Poniżej zamieszczam link do bawarki którą widziałem w niemczech gdy pracowałem przy szparagach :

http://www.bartels-automobile.de/fahrzeuge/detail/Sportwagen_Coupe/BMW/320/2844353/ Numer Vin dostarcze później gdyz wysłałem maila z zapytaniem o szczegóły. Auto oglądałem w czerwcu tego roku. Prosze o wasze opinie. Czy taka benzyna ma 2- masowe koło zamachowe ?? bo już sam nie wiem :( .

Będę wdzięczny za każdą opinię.

Mam też pytanie do posiadaczy takiej bawarki z tym silnikiem ile to w końcu pali w cyklu mieszanym?? :no:

Jeśli temat umieściłem w niewłaściwym dziale proszę o przeniesienie.. Pozdrawiam wszystkich :lol:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tak, jest to zły dział, nie dotyczy on wersji e46 a e36.

jeśli chodzi koło to jest dwumasowe.

Spalanie to jest tego pełno na forum. ja opieram się na raportach spalania na stronach typu motostat.pl i uzytkowników co mają kilkanaście tankować, wtedy można ocenić. A tak to napiszą to co jest już dawno napisane.

PZDR>