Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, zakupiłem e65 które ma a w zasadzie miało na wyposażeniu L7 lecz poprzedniemu właścicielowi spalił się wzmacniacz i podłączył jakąś tragedię 4-ro kanałową Magnata. Na tą chwilę wygląda to tak że grają wszystkie głośniki oprócz subów pod siedzeniami co mnie strasznie irytuje... Z tego co wiem L7 ma 7 kanałów i jest oryginalnie poprowadzone światłowodem a tu 4"czincze" a na wzmaku na wyjściu jkaś zwora na głośniki aby grały wszystkie. Chciałbym to jakoś rozwiązać aby grały też suby lecz nie mam bladego pojęcia gdzie poszukać sygnału odpowiedniego dla nich w samochodzie? Sterowanie do l7 korektor oczywiście nie działa.

z góry dzięki za pomoc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepszą opcją oczywiście będzie kupno nowego oryginalnego wzmacniacza.

Ja sygnał do skrzynki basowej wziąłem właśnie z subów pod siedzeniami. :)

Pozdrawiam

Opublikowano
temat jest już rozwiązany i stwierdziłem że najlepszą opcją będzie przekodowanie radia na nowo na wersję bez logic7, gdyż aktualnie gra pasmem do 150hz i basu jest jak na lekarstwo a kupować nowy wzmak który prędzej czy później i tak wyzionie ducha mi się nie uśmiecha