Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chlopaki:)

Sluchajcie wiem ze temat byl juz nie jednokrotnie, ale naprawde ciezko odszukac interesujacych zdjec oraz podstawowych informacji jak dokladnie wygladaja auta po konkretnym obnizeniu. Z tego tez powodu ze sam przymierzam sie do zastosowania sprezyn obnizajacych, ale dalej nie moge zdecydowac sie jakie zastosowac, czytajac rozne posty wpadlem na pomysl zeby kazdy cos dodal od siebie i wpisal jakie posiada sprezyny, ile obnizaja w stosunku do serii, jaka jest wysokosc od ziemi do nadkola na przodzie i tyle, oraz jaka jest wysokosc pod korkiem w progu gdzie podklada sie podnosnik :) wraz z informacja jakie kola, jakie opony i jakie et i szerokosc. Oraz jesli ktos ma zdjecie swojego autka z boku z wyprostowanymi kolami tez moglby wrzucic dla podladu.

Byc moze udaloby sie stworzyc takie zestawienie, ktore ulatwiloby podjac decyzje kazdemu kto chce wrzucic lekka glebe.

Sam sie zastanawiam nad eibachami -30 i -20 tyl ale sam nie wiem czy nie bedzie to dla mnie zbyt malo... ale nie chce miec problemow na progach zwalniajacych i tego typu przejazdach... glownie zalezy mi na optyce i w miare komfortowej jezdzie :)

Dodam ze jeszcze na felgach w rozmiarze r18 i mam standartowe zawieszenie. Dla mnie jest za wysoko i za miekko troche :)