Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z radiem już omawiany pewnie nie raz na forum mianowicie przerywa dźwięk jak słucham radia i nie ma na niego reguły. W Moim przypadku to trwa znacząco długo jak zacznie przerywać to praktycznie na amen zgaszę autko odstawie na 2 godzinki nie mniej wraca do normy, czasem dzieje się do od razu po dopaleniu potem przestaje a czasem jest ok i dopiero po 15 minutach problem się pojawia. Czytałem wiele postów i każdy generalnie kończył się na tym że może to być wina zimnych lutów na tunerze problem w tym że jak otwieram bagażnik to po lewej stronie nie mam nic JEST PUSTKA, mam radio na kasetę bez wersji telefonu. Końcówkę mocy też wykluczam bo radio nawet jak gra stosunkowo cicho usterka występuję tak więc moje pytanie jest następujące gdzie szukać przyczyny zimnych lutów w radiu w kaseciaku czy w tym panelu gdzie wyświetlają się stacje radiowe i jest komputer ? Czekam na podpowiedzi bo już mnie krew zalewa. Pozdrawiam forumowiczów
Opublikowano
sterowanie mam, jest na pewno uszkodzona taśma w kierownicy, natomiast jeżdżę z nią już tak od roku a to się zaczęło ze 2 tygodnie temu tak dziać wcześniej nie mało w ogóle takich objawów mimo uszkodzonej taśmy. Dodam żę poduszka też się świeci bo to ponoć wina taśmy