Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podswietlenie dziala ALE NIC POZA TYM.

bezpieczniki w schowku sprawdzilem wszystkie 3 sztuki poz 25, 43 i 44.- wszystkie sa ok.

radio w ogole sie nie włacza.

czy macie pomysł co to moze byc??

Opublikowano
działa ci klimatronic ? bo ja mialem tak samo i byl padniety jeż ;)
Opublikowano
No to niewiem jaka moze byc przyczyna tego bo tak jak pisalem u mnie byl walnięty jeż ;)
Opublikowano
No napisalem ze byl walniety tzw. Jeż Rezystor dmuchawy dokladniej ;)
Opublikowano

Posprawdzalem bezpieczniki i są ok. Ale cały system navi i wzmacniacze nie maja w ogóle prądu.

Czy jest gdzieś jeszcze jakiś bezpiecznik?

Opublikowano
No nie wiem czy sa gdzies jeszcze bo ja wymienilem tylko tego jeża i bylo git ;)
Opublikowano

widze ze to raczej od klimatyzacji jest :(

u mmnie ona dziala.

kurka juz sam nie wiem gdzie jeszcze szukac przyczyny braku pradu i tym samym komunikacji - podpiety komputer nie widzi ani navi ani radia ani zmieniarki

Opublikowano

Ty a moze cos z czytnikiem masz walnięte?

Spróbuj jeszcze odpiąć akumulator i podłączyc moze to coś da ;)

Opublikowano
to tez juz testowane- ewidentnie nie ma prądu w calym systemie- samo radio ma podswietlone klawisze i nic poza tym
Opublikowano
A działa radio ? a podmieniałeś bezpieczniki bo sa czasem tak spalone ze nawet tego nie widac ;)
Opublikowano
nie dziala nic procz podswietlenia przyciskow- bezpieczniki zamienialem i tez nic
Opublikowano
To juz skonczyły mi sie pomysly ja jakbym mial jakiegos znajomego z taka navi to bym przełożył i sprawdzil czy dziala ;)
Opublikowano

mam znajomego

ale domyslam sie ze moja navi bedzie grala i u niego a jego navi nie zagra u mnie- ja obstawiam cos z pradem - ale oczywiscie sprawdze to

Opublikowano

Niestety trzeba podjechać albo do elektryka albo do car hi fi.

Ewidentne nie ma prądu w całym zestawie navi zmieniarka i radio

Opublikowano

sprawdzilem juz.

wszystko jest ok.

Kolega z konina powiedzial mi jak to sprawdzic.

mam juz miernik i jutro bede to sprawdzal.

wiem juz ze ktos mi zajumał subwoofer- :)