Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj wzielem sie za wymiane lozyska w tylnym kole, stare lozysko wybilem wsadzilem nowe no i wzielem sie za wsadzanie piasty w łozysko ale po pewnym czasie, i po pomiarach sowmiarko stwerdzilem ze piasta jest wieksza o 0,5mm od lozyska...:(

Łozysko firmy crx jak sie nie myle jakas chinske gowno dalem za nie 50zl.

Mozliwe jest to ze lozysko jakies takie niewymiarowe sie trafilo??

I co teraz z tym robic??

Czy dobrym pomyslem jest dac piaste do tokarza zeby scial mi ja o te 0,5milimetra??

Opublikowano
od tego jest prasa... a druga rzecz nie kupuje sie takich rzeczy najtańszych !!!

Do wymiany łożyska w tylnym kole używasz prasy?? To w takim razie gratuluje Ci pomysłowści.

Witam wczoraj wzielem sie za wymiane lozyska w tylnym kole, stare lozysko wybilem wsadzilem nowe no i wzielem sie za wsadzanie piasty w łozysko ale po pewnym czasie, i po pomiarach sowmiarko stwerdzilem ze piasta jest wieksza o 0,5mm od lozyska...:(

Łozysko firmy crx jak sie nie myle jakas chinske [bAD] dalem za nie 50zl.

I co teraz z tym robic??

Czy dobrym pomyslem jest dac piaste do tokarza zeby scial mi ja o te 0,5milimetra??

Może kupiłeś łożysko do wersji z hamulcami tarczowymi a masz bębny lub odwrotnie i wtedy nie bedzię pasowało

JEST TYLKO JEDNA MARKA AUT:)

Rozkoduje VIN

Opublikowano
od tego jest prasa... a druga rzecz nie kupuje sie takich rzeczy najtańszych !!!

Do wymiany łożyska w tylnym kole używasz prasy?? To w takim razie gratuluje Ci pomysłowści.

Łozysko firmy crx jak sie nie myle jakas chinske [bAD] dalem za nie 50zl.

I co teraz z tym robic??

Może kupiłeś łożysko do wersji z hamulcami tarczowymi a masz bębny lub odwrotnie i wtedy nie bedzię pasowało

a co Cie w tym tak dziwi ??

Opublikowano
i zapomnieć o zaopatrywaniu sie u kitajców.

Tylko że prawie wszystkie części są tam produkowane nawet te oryginalne dostępne w ASO możliwe że jakieś felerne te łożysko nic nie zrobisz musisz kupić nowe