Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Koledzy , co myślicie o tym aucie http://otomoto.pl/bmw-325-warszawa-okazja-C29605407.html

Jutro jade obejrzec go , właściciel ma juz go 5 lat, odkupil go od pani ktora sciagnela go jako mienie przesiedlencze,

W carfaxie niestety nic nie ma o tej bemce, Vin dopiero jutro bede mial sprawdzony

Macie jakies rady?

Chronologiczna lista zdarzeń, które mogą dotyczyć tego pojazdu

Data: 2005-07-14

Przebieg: 3 km

Opis: Leasing pojazdu

----------------------------------------

Data: 2007-07-10

Przebieg: 30232 km

Opis: Leasing pojazdu

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nic że przednie reflektory to jakaś mongolska podróba xenonu, to nic że navi przyjechało w jednej paczce z tymi reflektorami, to nic że grzane fotele są zamykane w popielniczce, to nic że pdc zakładane w stodole, to nic że podsufitka prawy przód troszkę słabo wyciągnięta , ładnie to wszystko dopełnione biegałką z e39 w innym kolorze drewna, listwami zewnętrznymi okien w czarnym macie w R6 zamiast chromu i zmytymi ostrzeżeniami SRS na osłonach przeciwsłonecznych, ale CENA JEST TAKA JAKĄ CHCE NARÓD :cry2: Jedź i oglądaj, jeśli Ty tego wszystkiego nie zauważyłeś to ją kupisz i być może będziesz mega zadowolony z zakupu :D
Opublikowano
Czyli mam rozumiec ze to skladak? Nie chcialbym sie wpakowac na mine, nie mialem wczesniej bmw, wiec dlatego tutaj pytam
Opublikowano

Pełna opcja :duh:

Ale ktoś ma wyobraźnie. Toż to prawie golas.

Wiedz jedno. Nikt o zdrowych zmyslach nie sciaga ze stanow nieuszkodzonego samochodu klasy sredniej. Zwlaszcza przy takim silniku gdzie akcyza przekracza 18%... NIKT.

Moim zdaniem, kupujac ten samochod, mozesz zrobic sobie krzywde, wiec uwazaj.

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano

Zdaje sobie sprawe ze z usa auta w wiekszosci sa powypadkowe, to mnie nie przeraza,

Oby to nie byl jakis dzwon.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zdaje sobie sprawe ze z usa auta w wiekszosci sa powypadkowe, to mnie nie przeraza,

Moge obejrzeć te auta, ale musialbys nas umowic w okolicy placu konstytucji (tam pracuje) lub na ursynowie wieczorami (nie chce mi sie ruszać tyłka gdzies dalej) - mam czujke lakieru jakby coś :)

pisz na priw

Opublikowano

Jeszcze zdaj sobie sprawę ze auta z USA sprzedają sie fatalnie :cool2:

Ale doswiadczysz tego dopiero jak kupisz yankesa :duh:

Ze stanów to bym Chcial ale skuter wodny :cool2: one nie sa walone :mrgreen: i sa w super cenach :cool2:

Szukaj czegoś z Europy a będziesz zadowolony :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Jest jedna zasadnicza przyczyna - cena. mój górny pułap to 40pare tysi. Mechanicznie chyba sie nie różnią te z usa i EU......
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jest jedna zasadnicza przyczyna - cena. mój górny pułap to 40pare tysi. Mechanicznie chyba sie nie różnią te z usa i EU......

kolego słabo szukasz - przegapiłeś fajny egzemplarz w rewelacyjnej cenie

http://allegro.pl/bmw-e90-325i-218km-automat-rezerwacja-do-2-07-i3334992081.html

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Aj......nie widzialem go :/ praktycznie sprzedany

miesiac temu byl za 35900, drugi raz wystawiony za taki bezcen.... szukaj i bądź cierpliwy... obserwuj też serię 5 - dużo wygodniejsze auta :)

Opublikowano
Aj......nie widzialem go :/ praktycznie sprzedany

miesiac temu byl za 35900, drugi raz wystawiony za taki bezcen.... szukaj i bądź cierpliwy... obserwuj też serię 5 - dużo wygodniejsze auta :)

Dzieki za rady koledzy :) bede szukal z Europy, a najlepiej krajowego

5 fajna, tylko drozsza w utrzymaniu

Opublikowano

Sądzisz, że wersje USA nie różnią się od UE :D

Różnią się mniej więcej tak jak noc od dnia :twisted:

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano
3.0D tez super silniczek, :) aby R6, przesiadka na 3ke to i tak bedzie skok o dwie epoki:)