Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis rano po 15 minutowej jezdzie autostrada na head up-ie i wyswietlaczu miedzy zegarami pojawil sie samochod z strzalkami gora dol oraz informacja w jezyku holenderskim " Uitvallen niveau regeling " Po zatrzymaniu sie na pasie awaryjnym, wyszedlem z auta aby zobaczyc czy czasem nie opadlo ale wszystko bylo ok. Zgasilem go poczekalem 5 min odpalilem ponownie i komunikat zniknal.

Czy ktos ma pomysl na to co sie stalo i jak temu zapobiec na przyszlosc ?

Opublikowano
albo "kończa" CI się poduszki albo kompresor. Sprawdź czy Ci prosto stoi, długo pompuje? Podepnij pod komputer , ja byłem ostatnio u szatynwroc i mi pokazalo ze za dlugo obie poduszki sie pompują więc je zmieniam (po ogledzinach okazuje sie ze maja już pęcherze :/). Też mi co jakiś czas wyskakuje ten błąd. Na 100% nie sprawdzisz czy to od poduszek czy powoli wydajność kompresora. Najpierw diagnostyka i ogledziny w jakimś konkretnym warsztacie co robią bmw :D .