Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktos moze wie gdzie mozna kupic dokladki zderzakow do E46 Compact?

Moze ktos z kolegow juz przerabial ten temat i wie gdzie cos takiego oprocz EBAY.DE mozna kupic?

Szukalem na allegro i po necie ale nic nie znalazlem wiec bede wdzieczny jezeli ktos moze cos poradzic.

Z gory dziekuje za pomoc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Widze ze nici raczej z tych spoilerow wiec mam inny plan.Znajomy ma E46 Compact z M-Pakietem i myslalem o przelozeniu zderzakow i progow.Pytanie tylko czy zderzaki i progi z M Pakietu pasuja bez zadnych przerobek co zwyklego Compacta?Czy nadkola,wzmocnienia zderzaka i takie tam sa identyczne czy trzeba bedzie cos przerobic?

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zderzaki będą pasować.

Ale co do progów to nie jestem pewien. Kiedyś czytałem, że ktoś kupił progi od M i nie pasowaly zaczepy. Ale jakoś dał radę to zrobić :)

Też mam Comp. i miałem podobne pomysły jak Ty. Ale to zwyczajnie szkoda kasy... Auto moje jest z 2004r, wiec 9 letnie. Zaraz mu 10 latek wybije a wydać 3tyś na zderzaki i progi + malowanie? Wolę za to zabrac moja dziewczyne na wyjazd w góry i jeszcze mi zostanie :D

Pomyśl nad tym. Nasze autka i tak nie będą piękniejsze :D Podobać się będą tylko właścicielom :<

• 3 lata później...