Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem nowy na forum i chciałbym zaczerpnąć informacji na temat modelu Bmw e90 335i ponieważ z żoną planujemy zakup takowego modelu na co uważać i czego się wystrzegać przy zakupie . Z góry dziękujemy za każdą odp . Na zakup chcemy przeznaczyć ok 16 tys Euro
Opublikowano

Tak o mechanikę i elektronikę głównie i o skrzynie biegów bo ma to być automat

Opublikowano

Dzięki bardzo wertuje właśnie tematy na temat 335i będzie chyba długa lektura :D . Mam jeszcze jedno pytanko a nie chciałbym zakładać nowego tematu aby nie robić śmietnika co myślicie o tym egzemplarzu wprawdzie nie mam daleko bo 150 km w jedną stronę ale chciałbym zaczerpnąć inf wywnioskowanych i fotek auta . Wydaje mi się iż wnętrze autka jest troszkę podniszczone jak na taki przebieg prosiłbym o ocenę

http://szukaj.pl.mobile.eu/samochod-ogloszenia/bmw-335i-x-drive-autom-leder-navi-xenon-dach-bad-bentheim/179400117.html?useCase=SearchSession&__lp=31&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=56&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&ambitCountry=DE&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&crossBorderSearchEnabled=true&lang=pl&pageNumber=1

Opublikowano
Bo przewertowaniu mobile i auto scouta niestety muszę stwierdzić iż w moim pułapie cenowym szanse znalezienia porządnego egzemplarza jest ciężkie , stąd moje kolejne pytanie czy przebiegu rzędu 200 tys biorąc pod uwagę iż auto było serwisowane nie są jakimiś strasznymi dla tego silnika ??