Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zastanawiam sie nad zmiana zderzaka przedniego.

i szczerze powiem nie wiem na co sie zdecydowac - czy performance czy zderzak od e82 m-pakiet....

zmieniajac zderzak na performance chyba bedzie trzeba pojsc krok dalej i kupic tyl i progi bo chyba dziwnie bedzie wygladal - przd performance a tyl m-pak :mrgreen:

mam kilka pomyslow na obydwa zderzaki ale nie moge sie zdecydowac ...

dziwacznie troche bedzie to wygladalo ?

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu założyłbym m-pak od e82, nie wiem czemu, ale mi się podoba bardziej niż ten od e87 i jak bym miał w przyszłości robić m-pak u siebie to przód od e82, może dlatego, że wydaje się bardziej agresywniejszy :norty: .

No i do tego masz już lampy przednie i tylne LCI założone, więc można założyć i przedni od e82 ;) Mi performance jakoś nie przypadł do gustu i już bym wolał zderzak od e87 m-pak.

Opublikowano
Ja na Twoim miejscu założyłbym m-pak od e82, nie wiem czemu, ale mi się podoba bardziej niż ten od e87 i jak bym miał w przyszłości robić m-pak u siebie to przód od e82, może dlatego, że wydaje się bardziej agresywniejszy :norty: .

No i do tego masz już lampy przednie i tylne LCI założone, więc można założyć i przedni od e82 ;) Mi performance jakoś nie przypadł do gustu i już bym wolał zderzak od e87 m-pak.

w zasadzie masz racje :) lampy lci przod tyl wiec chyba jednak zderzak od e82 m-pak :) z tym ze bardziej podoba mi sie ten bez halogenow :) i bedzie pewnie trzeba cos przeprogramowac :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zakładaj od e82 jak dla mnie ładniejszy :mrgreen:

albo idź na całość jak ten Pan i przód od m1 he he he

http://www.myapexparts.com/wp-content/uploads/2012/05/1M_EC7s.jpg