Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak chcesz zaraz po wymianie wymieniać znowu,to tak , ja proponuje zamienniki lemforder, tamte się szybko wysypią.
turek
Opublikowano
jak chcesz tanio i na pewno lepszej jakości jak te to pokazałeś to szukaj Teknorota, ludzie robią na nich min 30 tys i jest OK, nie wiem jak długo wytrzymają, bo na razie nikt nie zrobił więcej km
Opublikowano

Dzięki panowie za pomoc, tak orientacyjnie chciałem się dowiedzieć co to za żelastwo i ile jest warte :) (tak myślałem, że polecą takie opinie).

Jednak kupię firmy LEMFORDER, bo na przednim zawieszeniu nie ma co oszczędzać.

POZDR.

Opublikowano

W przypadku Lemfordera to tez nie jest taka pewna jego trwałość, niektórzy jeżdżą i się cieszą, inni mówią że się wybiło po krótkim czasie. W Lemforderze płaci się głównie za markę, czasami w opakowaniu Lemofo masz produkty innych marek. Poleciłbym (z tego co czytałem i z opinii innych użytkowników 7) TRW, Meyle.

Żeby nie było, sam analizowałem temat i drążek środkowy mam Meyle, końcówki Ruville, a wahacz dolny zdecydowałem się na Teknorot (miał być trw lub meyle, ale chwalili sobie teknorota, więc nie widziałem sensu przepłacać)

Opublikowano
zakladałem te srl dwa razy własnie cały taki zestaw jak pokazałes około 20 tys przejechane i zadnych stukow luzow własciciele zadowoleni tak ze nie zawsze tanie to szajs , z tego co mozna było zauwazyc przy montazu to troszke lipne łaczniki stabilizatora zrobione z cienszego preta a wachacze ok , ale spisuja sie dobrze jak za taka cene
Opublikowano
powiem wam że kupiłem łącznik stabilizatora lemfordera i też mam wrazenie ze jest juz wybity...a kiedy to bylo moze rok temu...
Opublikowano
tak dla przypomnienia najwazniejsze przy wymianie zawieszenia to dokrecanie wachaczy , dokrecac jak auto stoi na kołach czyli kanał albo płyta nigdy jak w powietrzy bo wtedy nawet najlepszej firmy szybko poleci .