Skocz do zawartości

Doposażenie w fotele komfort z masażem&wentylacją&grzaniem??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie... Fabrycznie mam zwykłe fotele z pamięcią. Chciałbym wymienić je na model komfortowy najlepiej w full wersji z masażem, grzaniem oraz wentylacją.

Jakie procedury przy wymianie mnie czekają?

Jako komplet do wymiany to co powinienem zakupić?

Jak wygląda sprawa z tyłami w komfortach?

Dzięki za wszelkie informacje i pomoc :)

Aha.. L7 jest standardem przy navi business?? Jak w dekoderze VIN powinno być to nagłośnienie opisane??

Opublikowano

L7 nigdy nie jest standardem, tym bardziej przy navi buisness która jest podstawową nawigacją.

Logic7 w Vinie to jest : S677A HIFI SYSTEM PROFESSIONAL System HiFi Professional DSP

Petrolhead
Opublikowano
Ok. Wzmacniacz do dźwięku to gdzie jest zamontowany? Jakieś kodowanie wyposażenia mnie czeka po wymianie audio na lepsze?
Opublikowano

W bagażniku jak otworzysz lewą osłonkę tą co w niej jest nawigacja to tam w głębi (bardziej ku przodowi auta). Zestaw HiFi ma tam jeden wzmacniacz a w L7 musi być jeszcze jeden (bliżej czytnika nawigacj). Nie wiem jaki masz teraz zestaw. Jeśli buisness czyli ten podstawowy to sprawdź czy masz tam ten jeden wzmacniacz bo nie orientuję się czy tam go będziesz miał czy nie. Po zamontowaniu tego i głośników kodowanie żeby wszystko grało i żeby mieć w idrivie ustawienia L7 których normalnie nie ma w gorszych zestawach.

Tu masz rysunek:

http://i563.photobucket.com/albums/ss76/Greg3840/E65/e65_verstrker.jpg

Petrolhead
Opublikowano

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

S633A HANDY VORB. BUSINESS/BLUETOOTH-SCH. Instalacja tel. kom. Business

Czyli jeden wzmacniacz powinien być, a do L7 i lepszego basu jest potrzebny ze stelażem dodatkowy? Dobrze rozumiem? Kostki w tylnych drzwiach znalazłem, także domyślam się, że i do wzmaka znajdę wolną kość? :)