Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy ktos moze sie orientuje lub moze juz mial z takim zabiegiem do czynienia, a mianowicie mam przednia szybe do wymiany z powodu odprysku, moja fabryczna szyba ma wszytskie opcje w sensie czujnik deszczu, klimatyzacja 4 strefowa, HUD, Speed Limit Info oraz Ostrzezenie opuszczenie pasa ruchu, a bardzo chciałbym zamienić sobie na szybe solaryczna IR, ktora nie posiada wg BMw tych ostatnich dwoch opcji, jednak moje pytanie czy przez ta szybe IR beda dzialac mi funkcje Speed Limit Info oraz Ostrzezenie Zjazdu. Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdro 4 all

Opublikowano
Witam,

...klimatyzacja 4 strefowa, Speed Limit Info oraz Ostrzezenie opuszczenie pasa ruchu

...

Te nie są zależne od szyby więc będą działać, HUD z ostrzeżeniami też będzie ale mniej widocznie...

Opublikowano

Witam

Dzieki za odp. tylko szyba, ktora chce ma takowe opcje

Dla samochodów z

Szyba frontowa klimatyzacji komfort

i

Autom. klimatyzacja z regul. 4 strefową

i

Czujnik deszczu

i

Klimatyzacja automatyczna

i

Wyświetlacz przezierny

dodatkowe info

IR / RLSBS /HUD

a moja ma z kolei

Dla samochodów z

Szyba frontowa klimatyzacji komfort

i

Autom. klimatyzacja z regul. 4 strefową

i

Czujnik deszczu

i

Klimatyzacja automatyczna

i

Ostrzeżenie przed opuszcz. toru jazdy

i

Wyświetlacz przezierny

i

SPEED LIMIT INFO

dodatkowe inf

KAFAS / RLSBS

i pytanie moze te opcje ostrzezenie o zmianie pasa ruchu i speed limit info nei sa zalezne od szyby jednak pyanie czy moze w szybie jest jakies speclajnle miejsce na kamere , ktora takowe znaki i predkosci zszczytuje i to mnei zastanawia, bo HUD tak jak piszesz na pewno bedzie chodzi, ale pytanie czy te 2 opcje beda dzialac bez zastrzezen. Najlepoej by bylo gdyby ktos z takowa solaryczna szyba i takimi 2 funkcjami sie wypowiedzial na ten temat.