Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż mam dylemat . Do kupienia zaoferowano mi bmw e36 sedan 2.0 jedyny bol jest taki ze w automacie . czy przelozenie skrzyni bylo by bardzo kosztowne ? czy w ogole dalo by rade zrobic to bez zmiany elektroniki ?

viewtopic.php?f=68&t=120678

Opublikowano
nie chce skrzyni automatycznej w takim samochodzie , chyba kazdy sie tu ze mna zgodzi
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Loona ma rację, da się ale te koszty. Znajdź sprzęgło i koło zamachowe, do tego wał, pedały inne sterowniki do silnika, też to jest jakoś z EWS zgrane (jeśli jest), tunel. Oczywiście znajdź w dobry stanie skrzynię biegów i dobry dyfer. Samo to masz ok 1000-1500 złotych, wał, sprzegło koło to kolejne 500-1000 (jesli nowe sprzęgło). No jest trochę roboty. A jak by nie patrzeć w automacie wymieniasz olej i smigasz.

PZDR>

Opublikowano
z robocizna nie bylo by raczej problemu , koszt nie duzy wlasnie o to chodzi byl by za ta bawarke bo to beemka cioci :) kobieta nią jezdzila wiec wiem tez ze nie jest jakos dokatowana . to musze liczyc tak z 2000 zl na wszystko
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.