Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mama mojej dziewczyny kupiła BMW x1 18d z 2010r 2 miesiące temu . Zaraz po kupnie silnik był idealnie czysty ostatnio otwieram maskę a tutaj silnik cały brudny . Patrze a tutaj są dziury w komorze silnika w nadkolach też takie macie? Z dwóch stron są identyczne dziury , nie pasuje mi to co tam ma być ? Bo niemożliwością jest żeby takie dziury były w nadkolach (tak myślę przynajmniej)

Zdjęcia:

http://img441.imageshack.us/img441/7083/zdjcie11b.jpg

http://img845.imageshack.us/img845/1265/zdjcie22i.jpg

Pozdrawiam

Opublikowano

A jak myslisz?

Oczywiscie, ze brakuje tam zaslepek.

Podjedz do ASO, pewnie wiecej niz 40zl za sztuke nie zaplacisz :).

Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(
Opublikowano
Czyli dobrze myślałem , zastanawiam się jak to coś mogło wypaść i to z dwóch stron . Może ktoś wyciągnął i zapomniał włożyć haha . Tylko że mieszkam w norwegi i wole to zamówić w Polsce bo tutaj to będzie drogie ale nie mam pojęcia jaki to może mieć numer katalogowy ?
Opublikowano
Powiedz lepiej prawdę.... ;) bo nie każdy kupuje zaślepki teściowej chyba ze z poczucia winy:P
Opublikowano
Hahaha kupuje temu bo na codzień praktycznie jeżdżę tym samochodem i chce żeby bylo wszystko kompletne ;D I często mówiąc delikatnie daje wycisk temu nie mocnemu silniczkowi . Namawiam ją na chiptuning ponieważ on ma ograniczona moc (pisze w vin ze na 136hp) więc przydał byś sie chiptuning .
Opublikowano

18d ma 143KM... chyba ze na Norwegie było cos innego...

Mozna zrobić na ~180KM i daje rade