Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, nie wszyscy moze wiedza, ale jest dobry patent. Ktos kto ma auto ktore ma 25lat i wiecej, i osoba jest zarejestrowana w Automobil klubie (u mnie Stalowa Wola, skladka 45zl), to od tego co płaci za ubezpieczenie, dochodzi mu znizka 70%.

przykladowo, jezeli po pelnych znizkach placimy za auto 1000zl, to w tym przypadku placimy tylko 300zl.

kumpel tak na trabantach porobil i placi smieszne niecale 100zl za jednego... jest to dobra opcja zeby zaoszczedzic kase, no i jak ktos ma sporo OLDów.

uwaga, auto nie musi byc zarejestrowane na zabytek, musi byc chyba przynajmniej rok bezszkodowej jazdy.

OFERTA DOSTEPNA JEDYNIE W PZU

wiecej info znajdziecie w googlach :)

jest to drugi taki sam temat na forum, lecz nie wszyscy zagladaja we wszystkie zakatki. mysle ze bedziecie korzystac, niech zyje jak najwiecej OLD'ow :)

link do tematu w innym zakatku forum: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=19&t=216005

pzdr

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

co do tej znizki to pytajcie w PZU, bo niektorzy nawet ubezpieczyciele nie wiedza o tym co mnie zdziwilo.

kolega za trabanty smieszne pieniadze placi.. mi e30 co prawda nie zalapala sie bo brakowalo 3 miesiecy do 25lat..

a i czlonek w automobil klubie ma rabaty na diagnostykach, tzn zbieznosci itp. (ale chyba tylko chodzi o "warsztaty" nalezace do automobil klubu).