Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ktoredy mozna pociagnac jeszcze kabel zasilajacy od akumulatora do wzmacniacza w bmw e36 Compact? Bo przez puszke z bezpiecznikami nie moge sie przebic :(
Opublikowano
ja tak samo sie niedam rady przebic bo mam puszczony pzrez drzwi ale zrobilem blad bo slychac wiatr :) heheh
NO TO JAZDA !!!
Opublikowano

ekips jak to nie dasz rady? Musisz dać rade :D No chyba że masz bardzo gruby kabel. Ja u siebie mam 25 mm2 i jakoś się przebiłem przez bezpieczniki, ale łatwo nie było :doh: Kabel spróbuj przeciągnąć od środka, rozetnij przy wyjściu z wnętrza do komory silnikowej teśme spinającą wiązkę przewodów. Wciśnij pomiędzy przewody kabel i spróbuj przepchać do skrzynki z bezpiecznikami. Jeżeli w gumowej przelotce będzie za ciasno to minimalnie ją powiększ.

Tak ja zrobiłem i udało się. :dance: Napewno jest to bardziej skuteczny sposób bez rozbierania elementów niż przeciąganie kabla od akumulatora do wnętrza auta.

Aha i pamiętaj nic na siłe :naughty: wszystko w miarę możliwości i wyczucia :8)

Jak Ci się uda to pamiętaj o estetyce i doprowadzeniu tego co zepsułeś do porządku.

Pozdrawiam i życze owocnej pracki :mrgreen:

Będziesz Musiał Wyprzedzać
Opublikowano
No wiec znalazlem lepsze rozwiazanie ;-) Sciagnalem schowek i zaraz za nim po lewej stronie jest ladna odkryta przelotka i bez problemu przez nia przeszedl kabel :)
Opublikowano
No to fajnie, że znalazłeś :D ja chyba słabo szukałem po stronie schowka:( ale dodatkowa wiedza napewno sie przyda :mrgreen:
Będziesz Musiał Wyprzedzać