Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolegów jestem tutaj nowy i świeżym posiadaczem Bmw 735 e-38 . Mam następujący problem z nawigacją , monitor jest w pozycji menu nie działają żadne przyciski , kierownica też nie reaguje na przyciski w bagażniku niby wszystko jest na swoim miejscu , tuner bm24 kupiłem nowy i nadal nie ma żadnej reakcji pomocy
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam, pisze do ciebie na pw bo mam ten sam problem ale nie odpisujesz. Czy ktoś z użytkowników ma może numer telefonu do użytkownika Maciej v8 ? ? ?
Opublikowano
maciej v8 zamiast wporwadzać jakies tajemnice nie wiadomo po co niech sie podzieli wiedzą tajemną na forum bo może ktos w przyszlosci skorzysta
Opublikowano
Żadna wiedza tajemna,ale dopóki nie poznam dokładnych objawów oraz nie wypytam po swojemu,nie będę wypisywał że to czy tamto. Na forum jestem,wiadomości czytam i każdemu będę starał się pomóc no i uniknę komentarzy fahofcóf od beeemek którzy wiedzą lepiej.
Opublikowano
Po pierwsze, ludzie powinni się nauczyć szukać na forum, bo jest tego co nie miara, a google nie gryzie :wink:
Opublikowano
Przeszukalem forum, i znalazłem :D Ze Maciek v8 wie o co chodzi :D a pozatym to nigdzie nawet na innych forach nie znalazłem odpowiedzi, chociaż ludzie mieli podobne problemy... Pozdrawiam :)
Opublikowano
Przeszukalem forum, i znalazłem :D Ze Maciek v8 wie o co chodzi :D a pozatym to nigdzie nawet na innych forach nie znalazłem odpowiedzi, chociaż ludzie mieli podobne problemy... Pozdrawiam :)

no nie znalazles odpowiedzi bo takie majstyry jak maciek v8 wlasnei zamiast pomoc na ogolno dostepnym forum to sie czają po kątach nei wiadomo po co

Opublikowano
A po kiego wała mam mu wypisywać listę rzeczy do sprawdzenia jak po jednym telefonie będę miał 99% informacji potrzebnych do ustalenia problemu. Po za tym każdą osobę z forum której pomagam proszę o wpis na forum co było przyczyną. Każde z aut jest inne i różne są przyczyny usterek i puki są to usterki bardziej złożone nie będę się rozpisywal. Ważne jest to żeby pomóc,przynajmniej w moim mniemaniu. A ty masz pretensje do krzywego,że ma dzieci proste,bo pomagam ale nie tak jak ty chcesz. Poświęcam swój czas na tyle na ile mogę,posty piszę w nocy,więc wybacz mi ,że są krótkie. Ogarne temat to damy znać co było jeśli tylko kolega się odezwie. I nie pisz więcej tekstów typu mejstyr,chyba,że ty jesteś prawdziwy mechanik,ale w tym temacie nie wykazales się wiedzą,żeby móc porównywać mnie do jakiegoś pana Kazia,więc po co te wrogie teksty? To już sobie sam odpowiedz.