Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, nie wszyscy moze wiedza, ale jest dobry patent. Ktos kto ma auto ktore ma 25lat w gore, i osoba jest zarejestrowana w Automobil klubie (u mnie Stalowa Wola, skladka 45zl), to od tego co płaci za ubezpieczenie, dochodzi mu znizka 70%.

przykladowo, jezeli po pelnych znizkach placimy za auto 1000zl, to w tym przypadku placimy tylko 300zl.

kumpel tak na trabantach porobil i placi smieszne niecale 100zl za jednego... jest to dobra opcja zeby zaoszczedzic kase, no i jak ktos ma sporo OLDów.

uwaga, auto nie musi byc zarejestrowane na zabytek, musi byc chyba przynajmniej rok bezszkodowej jazdy.

OFERTA DOSTEPNA JEDYNIE W PZU

wiecej info znajdziecie w googlach :) pzdr

PS. mam jeszcze pytanko, moge miec auto nie ubezpieczone przez okres okolo 7dni ? jak jest z funduszem gwarancyjnym? bo chce poczekac na wydanie papieru z automobil klubu (ok 7dni), i nie przedluzac starej umowy ubezpieczenia.

Opublikowano

dobra z tym sobie juz poradzilem.

jak mowie, kto ma auto powyzej 25lat (liczone co do miesiaca) to korzystajcie ze znizki :)

Opublikowano
Na podobnych zasadach można udzielać zniżki w innych towarzystwach na samochody w dowolnym wieku. Składka roczna wynosi 30zł i otrzymujesz do 40% zniżki na OC i/lub AC każdego posiadanego samochodu. Wskazówek mogę udzielić na PW
  • 3 tygodnie później...