Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM CHCEM KUPIC NOWY ZDERZAK NA ALLEGRO DO BMW E38 http://allegro.pl/bmw-e38-zderzak-przod-czarny-zd-wola-lodzkie-i3205837125.html CZY POLECACIE ? CZY BEDA PROBLEMY ZAMONTOWANIEM I Z DOPASOWANIEM INNYCH CZESCI ZDERZAKA JAK I LISTW CHROMOWYCH http://allegro.pl/listwa-nakladki-zderzaka-bmw-7-e38-94-01-d-jakosc-i3178446261.html

PROSZE O ODPOWIEDZ Z GÓRY DZIEKUJE

Opublikowano
Trzeba się kierować tą samą firmą, kiedyś do E34, kupiłem przedni zderzak wraz z chromami do spryskiwaczy reflektorów, tani zamiennik, niestety nie pasowały spryski.
Opublikowano
no włąśnie wiem z tymi zaminnikami bywa różnie nie polecam kupna z allegro przeciwmgielnych nie oryginalnych bo nie pasuja :) a z tymi zderzakami mam pecha bo w ciagu roku to juz 3 :P

To nie lepiej kupić na szrocie cały i dać do odnowy ?

Opublikowano
ale uzywany i tak kosztuje 1000 a nowy 160

:shock:

Spojrzałem teraz na zderzaki na allegro, naprawde drogo.

Do E32 ładny zderzak, kosztuje około 500 zł

Opublikowano
teraz to napewno kupie uzywane bo te chinki nie pasuja w ogole nie mozna ich spasowac ze zderzakiem:P no no drogie trzeba uwazac na zderzak a jeszcze gorzej jak ma sie rzadko spotykany kolor nadwozia zeby kupic pod kolor zderzak :P
Opublikowano
teraz to napewno kupie uzywane bo te chinki nie pasuja w ogole nie mozna ich spasowac ze zderzakiem:P no no drogie trzeba uwazac na zderzak a jeszcze gorzej jak ma sie rzadko spotykany kolor nadwozia zeby kupic pod kolor zderzak :P

Szukaj w Impex1950 na allegro.

Ja kupowałem zderzak do E32 750i za 200 zł, wyglada jak nowy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
ja juz jezdze kupe czasu z takim zderzakiem i wszyatko jest ok idealnie pasuje, a za taki jeden zderzak z ASO moglbym se kupic 14 takich jak mam ;]polecam
Opublikowano
co do e38 to już czytałem, ktoś kupił na szybko taki zderzak na allegro i niestety nie pasował, ogólnie by był ale źle spasowany i nie zawsze otwory pasują, lepiej kupić używkę za więcej i mieć pewność że pasuje i jest wykonana z lepszych materiałów.