Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Moim problem wcześniejszym było że przyciskiem z kluczyka nie reagował na zamykanie i otwieranie samochodu tylko bagażnik można było otworzyć za pomocą przycisków(kluczykiem w drzwiach sie dalo zamykac i otwierac) przyciskiem w kabinie auta też nie otwierał samochodu czytałem w internecie że chodzi o moduł komfortu tak więc przeczyściłem przekaźniki w owym module założyłem go i teraz samochód za każdym naciśnięciem w przycisk otwiera samochód(pozytywnie) ale niestety nie chce go zamykać ani z przycisku na kluczyku ani kluczykiem w drzwiach ani w kabinie. Dodam że zamykają się tylko drzwi kierowcy a w reszcie drzwi rygle poruszają się jakby chciały a nie mogły.

Także samochód teraz otwiera się bez problemowo ale nie chce zamknąć oprócz drzwi kierowcy bo w nich rygiel normalnie opuszcza i podnosi. Chciałbym się dowiedzieć czy mam dalej drążyć temat modułu komfortu czy to mogą być siłowniki czy jeszcze co innego?

Pozdrawiam