Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Kupiłem uszkodzoną e46 coupe 2005r i mam problem ze świecącą się kontrolką od płynu do spryskiwacza. Zbiorniczka u mnie nie było - uszkodzony w czasie wypadku - kupiłem kompletny zbiorniczek z pompkami i czujnikiem, podłączyłem pompki i działają ale za cholere nie wiem gdzie podłączyć czujnik bo brakuje kawałka instalacji. Gdyby podał mi ktoś kolory kabli lub gdzie to mam podłączyć byłbym bardzo wdzięczny. Dzięki za jakąkolwiek pomoc.
Opublikowano
Tak, mam xenony. Problem jest taki, że wszystkich tych kabli brakowało - jakby ktoś je wyciął - do pompek kolory kabli znalazłem w necie i po podłączeniu działają tak jak powinny. Został mi tylko ten nieszczęsny czujnik do podłączenia. Szukałem u mnie końcówek obciętych kabli ale też nic nie mogę się dopatrzeć. Jak byś mógł mi napisać kolory tych kabli od czujnika to byłbym bardzo wdzięczny. Zdjęcia nie musisz wstawiać. Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

Chciałbym "podnieść" temat.

Kupiłem auto i właśnie również ten czujnik mam niepodłączony. Samochód był po małym dzwonie i nie wiem czy mam dobrze złożoną instalacje.

Jeżeli mógłby ktoś zrobić zdjęcie gdzie dokładnie wchodzą kabelki od tego czujnika i jakie powinny mieć kolory to będę wdzięczny.

Pozdrawiam