Skocz do zawartości

Centralny 320i coupe POMOCY!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, dzisiaj zaczalem bawic sie z zamkiem centralnym bo ostatnio nie dzialal od strony kierowcy. No i sie porobilo, jak wypialem biala wtyczke po czym wsadzilem ja spowrotem zamek zadzialal lecz zamknal drzwi pasazera i bagaznik po czym teraz rygielki w drzwach sie nie zamykaja jak nacisne nie ma wogole przeskoku i zamkniecia tylko rygielki chodza tak jakby na sprezynce. nie wiem czy to jakies zaciecie czy cos, patrzylem na bezpieczniki lecz sa cale. co najgorsze drzwi pasazera sa zamkniete i bagaznik i nie da sie ich otworzyc;/ pomocyyyy :cry:
Opublikowano
Jakbyś mógł powiedzieć jak to zrobiłeś? Mam u siebie podobny problem w 1.8is też qp. U mnie działał bez zarzutu, zamknąłem, poszedłem do domu. Za parę godz podchodzę do samochodu wkładam kluczyk i otwiera mi tylko drzwi kierowcy. Od pasażera muszę otwierać kluczykiem, bagażnik jest zamknięty i tylko przez kanapę można się dostać. Wyjmowałem moduł komfortu i styki przeczyściłem. W drzwiach kierowcy wyjąłem wtyczkę z siłownika i z powrotem włożyłem, ale nic dalej nie działa. Rygielki tak samo jak u ciebie chodzą jak na sprężynce. Co u ciebie było przyczyną?