Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich ,mam bmw e65 v12 2003 rok ,z samochodem nic się nie działo chodził jak lalka ,kiedy po odpaleniu chciałem włączyć wsteczny i po wrzuceniu go auto nie jechało dopiero kiedy dodałem gazu po chwili lettko szarpnął i ruszył ,drugi przypadek musiałem wyłączyć na neutral i włączyć z powrotem załapał , na końcu było tak ze podczas jazdy wyskoczyła ikonka zółta na desce i po chwili czerwona i biegi zgineły ,kiedy właczam na wsteczny czy na draiw wyskakuje na parking .Mechanik stwierdził ze skrzynia do wymiany ale nawet jej nie rozebrał bo mówi ze to nie mam sensu trzeba szukać z używki ,jak ma ktoś dobry namiar na jakiś warsztat to bym bardzo prosił o namiary lub tez o opinie ,pozdrawiam Krzysiek ,a dodam ze jestem z okolic Rzeszowa tak wiec nie szukam mechanika na drugim końcu polski dzięki .
  • 4 miesiące temu...