Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ma taki problem że od momentu jak kupiłem Bmw e36 320 93r cały czas coś zjadało prąd w akumulatorze do tego stopnia że pozostawiony na noc ledwo odpalał i nawet mnie to zbytnio nie dziwiło bo podświetlenie przycisków stale się świeciło od szyb i szyberdachu więc je po odłączałem , w radiu tak samo podświetlenie przycisków działało, dziś zmierzyłem ampery i wynik to 0.23 coś kolo tego, po odłączeniu radia ampery spadły do 0.08 co i tak chyba nie jest normą ale po podłączeniu przycisków wzrasta do ponad 0.12, z radiem sobie poradzę ale z przyciskami nie mam już pomysłów bo próbowałem odłączać nawet moduł komfortu ale kontrolki nadal się świeca jak się świecił i tu powstaje pytanie czy macie jakiś pomysł co może powodować że kontrolki nie gasną, może coś z podłączeniem alarmu jest jest nie tak czy coś ??

Aha i jakiś czas temu podświetlenie zegarów, deski i skrzyni automatycznej padło a wszystkie bezpieczniki są okej.