Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam objawy najrawdopodobniej dwumasy..

Drgania pedalu sprzegla, gdy stoje na luzie bez sprzegla mam minimalnie glosniejsza praca i wbiracja niz na wcisnietym. Czasem przy ruszaniu zdarzy sie tarpniecie.

I tak jak na filmie ponizej. Przy dodaniu gazu i puszczeniu na luzie, po spadku obrotow sa takie odglosy. Innych objawow nie mam. samochod normalnie sie gasi i odpala, nie wyje na zadnych obrotach, normalnie przyspiesza. Przy lekko wcisnietym sprzegle nic nie wyje.

Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
Opublikowano
przy gaszeniu autka zero dzwiekow spod spodu autka? Tak jak kolega mowi, na kanal i obadac sprawe. Mi akurat dzwonilo i gruchotalo .
Opublikowano

Rano na zimynm non stop dzwonilo, dodatkowo pzy odpalaniu byl jeden stuk spod spodu auta mniej wiecej na srodku samochodu. Przy gaszeniu cisza. Jak zrobilem 20km i silik nagrzal sie objawy ustapily.

No i mialem jeden identyczny stuk podczas jazdy na prostej bez zadnego przyspieszania czy redukcji

Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania