Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem z kierownicą nie odbija chyba że z mocnego skrętu, Na postoju kierownica chodzi nieźle, przy mniejszych prędkościach daje się jeździć ale już ponad 50-60 km/h czuć jak kierownica przeskakuje i nie ma żadnego luzu, leki ruch i auto skręca możliwe maglownica się zacina? Wymieniałem drążki kierownice i robiłem całą geometrie zawieszenia i teraz nie wiem czy przed tym było lepiej czy gorzej. czytałem coś o jakieś regulacji może jakiś poeta za mocno dokręcił?
Opublikowano
przejechałem się dzisiaj trochę i kierownica jak jadę wraca sama prawie do końca brakuje jakaś 1/5 obrotu a przycinanie podczas jazdy odbywa się miedzy 40 a 70 km/h powyżej lub poniżej problem zanika jest prawie nie wyczuwalne, sprawdziłem płyn wspomagania jest w normie i ma kolor czerwony
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Zmieniłem płyn od wspomagania i kierownica kręci się lżej i już się nie przycina o niebo lepiej się kieruję dziwie się tylko bo niby jest ponad liter płynu a wymieniłem jakieś 500-600ml