Skocz do zawartości

[e53]pomiar temp. w kabinie-wentylatorek?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
na panelu klimatronika jest kratka poprzez ktora sprawdzane jest temperatura powietrza kabinie,slychac w niej cicho pracujacy wentylatorek,u mnie słychac go caly czas nawet po wylaczeniu kluczyka,czy on u was tez cały czas pracuj,jezeli nie to co czemu mój pracuje i sie nie wyłącza?
Opublikowano
Wyłączy się po około 10 minutach. Kiedyś jak sprawdzałem pobór prądu przez akumulator na postoju to właśnie tak się zrobiło więc bez obaw...
Opublikowano (edytowane)
u mnie chodzi jeszcze rano,to troche wiecej jak 10min :D ,chyba ze uruchamia sie jak wchodzę do auta?,nawet jak odlaczelym na chwile kleme i ja podlaczylem to tez sie zalaczyl Edytowane przez erikson
Opublikowano
No więc właśnie chyba uruchamia się zaraz po otwarciu samochodu, tak jak np. dioda przy lewarku zmiany biegów. Tak jest u mnie. Gdyby ten wiatraczek chodził cały czas to na pomiarze który robiłem i opisywałem wcześniej by to raczej wyszło bo przecież coś musi to zasilać..
Opublikowano
poczekam w aucie 10 min i zobacze czy sie zatrzyma.
Opublikowano
Dla pewności poczekaj dłużej, do czasu wyłączenia się diody P przy lewarku, wtedy będziesz miał pewność że wszystkie systemy powinny się pozamykać. Oczywiście nie zapomnij o zamknięciu samochodu kluczykiem
Opublikowano
jest tak jak mówisz,po paru mniutach sie wyłącza a gdy otwieram drzwi sie włącza.