Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam e36 318i 12.1995 sedan. Poszukuję chętnej osoby do prac eksploatacyjno/blacharsko/lakierniczych. Chciałbym: wymieć progi (są dziurawe i popękane), zrobić nadkola tył (są bąble i rdza) z malowaniem, wymienić wszystkie filtry i olej oraz wymienić tylną klapę. Jestem ze Świebodzic koło Wałbrzycha. Jeśli nie ma chętnych to może ktoś poleci jakiś warsztat. Auto mam 3 lata jest zaniedbane i chciałbym to zmienić. Jutro mogę wrzucić fotki.
Opublikowano

Witaj. Jeżeli chodzi o okolice Wałbrzycha/Świebodzic/Świdnicy to nie powiem :) ale jak byś był zainteresowany zostawieniem samochodu w Dzierżoniowie to mogę ci polecić

Mariusz Kowanek - Mechanika Pojazdowa ul. Staszica 32, Dzierżoniów, Warsztat nr 4. 15 min drogi od Świdnicy. nr kontaktowy: 693-146-398 o ile mam aktualny :) zawsze mogę skołować.

Co do krótkiej recenzji - Najlepszy mechanik w Dzierżoniowie, robimy u niego wszystkie samochody. Sam pan Kowanek to specjalista w BMW zwłaszcza że sam jest właścicielem E46 sedan invidual :) Oprócz tego zatrudnia świetnych mechaników którzy również są fanami i właścicielami bawarek :) np. pan Jarek. Właśnie mój Turas tam wisi :D wymiana amorów, tulei, sworzni, itp :). Zresztą chyba większość BMW z regionu remontują tam :).

Co do Lakiernika to ci nie powiem bo nie korzystaliśmy :) ale z tego co pamiętam to posiadali jakiś sprawdzony kontakt. Tyle że nie mam informacji

Co do części to pomogą ci wybrać, również mogą ci je zamówić. Poza tym w Pieszycach(3km od Dzierzoniowa) jest facet który sprzedaje części do BMW, puki co widziałem same e46 na podwórku :) ale jak chcesz numer mogę skołować nr.

Komunikacja PKS, PKP jest do Świdnicy bezpośrednio.

Jak byś potrzebował pomocy daj znać. A puki co może ktoś się zgłosi chętny z regionu :).

Sprzedam VW Corrado G60.

Kupię do E36: fotel kierowcy alcantara podgrzewany , Listwy progów wewnętrznych Mpakiet do Tour/Sedan,

Lusterka M, klapa tył cosmosschwarz

Sprzedam części od BMW E46 320d Touring.

Mój Turas

http://serwer1385585.home.pl/stefun/data/documents/bmw=20generacja.jpg