Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , mam wielki dylemat , od dłuższego czasu poszukuje welurowych dywaników , możecie mi coś doradzić np z allegro w rozsądnej cenie ? mieszkam w małym miasteczku i raczej tutaj nic fajnego nie znajdę , dlatego czekam na wasza pomoc :)
Opublikowano

Jeżeli miałbym wybierać to odrzuciłbym wszystkie bez stoperów. Warto dołożyć i mieć takie jak przesłał darek K.

Z tych ofert nie wybrałbym żadnej osobiście. Bez stoperów to te dywaniki będą ci latać, co wpływa na komfort jazdy. Poza tym nie wiadomo na ile starczą ci takie tańsze.

Ale jak już masz tak wybierać to tylko ze stoperami !

Sprzedam VW Corrado G60.

Kupię do E36: fotel kierowcy alcantara podgrzewany , Listwy progów wewnętrznych Mpakiet do Tour/Sedan,

Lusterka M, klapa tył cosmosschwarz

Sprzedam części od BMW E46 320d Touring.

Mój Turas

http://serwer1385585.home.pl/stefun/data/documents/bmw=20generacja.jpg

Opublikowano
czasem rece mi opadaja jak czytam co niektóre tematy tutaj ... kolego jesli CI szkoda na lepsze dywaniki takie jakie kolega DAREK K proponaował to po co wogole pytasz na forum?? wiem ze jest ono tutaj by sie cos zapytac i dowiedziec ale bez przesady... jeszcze troche ktos zalozy temat jakie pokrowce na siedzienia ... masakra ... :mad2: :mad2: