Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, nie wiem czy napisałem w dobrym temacie, ale kupiłem e46 coupe o podanym numerze VIN WBABL31070JP52088 , i kurde nie obczajam gdzie sprawdzic czy byl klepany . Gdzie mogę sprawdzić to ?
Opublikowano
no tak :) , ogólnie, to liczyłem na to że mógł coś mieć bo cena była troche nizsza z tym wyposazeniem niz inne tego typu,.
Opublikowano
a co do miernika to mam zamiar go kupić w przyszłości, już żeby mieć , ale narazie beemka prosi się o wymianę kilku części wiec teraz odpada :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no tak :) , ogólnie, to liczyłem na to że mógł coś mieć bo cena była troche nizsza z tym wyposazeniem niz inne tego typu,.

To może lepiej ,żebyś już teraz nie wiedział bo możesz się zdziwić :D

Opublikowano
nie, po prostu chcialbym wiedziec, nawet jakbym mial w przyszlosci sprzedac, a pozniej ktos by sie do mnie plul bo ja napisalem bezwypadkowy a okazalo sie ze byl. ale chyba jednak kupie miernik sobie, za niedlugo :D , teraz musze wymienic kilka czesci, poprawic wyglad wizualny itp :D