Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę nad zmianą hamulców w moim e91 325i

Pytanie następujace :arrow: czy zestaw o takich wymiarach zalożę w moim aucie bez specjalnych przeróbek (oczywiście felga 19" na stałę zostaje przy takim zestawie hamulców)

przód 6tłoczkowe 355x32

tył 4tłoczkowe 345x28

Czekam na konkretne info

Opublikowano

Haltering Bremsbacken

34 21 6 771 430

D=185MM

--------

czyli powinno sie wszystko dac zrobic bez problemu.

EDIT: Mowimy o takim zestawie? Bo jak tak to tu pisza ze tyl jest 2tlokowy http://www.leebmann24.de/bmw-performance-bremsanlage-vorder-und-hinterachse-e90-e91-e92-e93.html

i moje informacje na temat czy pasuje bez problemu odnosza sie wlasnie do tego zestawu. Wiec jak nie o ten chodzi, to sorry za zamieszanie.

Opublikowano

nad tym też myślalem ale kolorystycznie nie bedzie pasowal mi do kół i ich dodatków :wink:

teraz po głowie chodzi mi zestaw Brembo GT z czerwonymi zaciskami :twisted:

i ten zestaw na tył GT jest 4 tłoczkowy

mam nadzieję, ze tak jak napisałeś podejdzie nawet i ten GT

rozglądam się teraz cenowo gdzie lepsza oferta

Opublikowano

Ok, to niestety na to pytanie nie mam odpwiedzi. Sorry jeszcze raz za zamieszanie.

Ale wedlug mnie przemalowanie zestawu Performance to nie jest wstyd. Co innego ori zaciski, ale przeciez zestaw Performance to tez Brembo, wiec nie widze nic zlego w przemalowaniu go na czerwono i przyklejeniu naklejki.

Opublikowano

Gdybym kupił jakiś używany zestaw Performance wtedy bym spróbował przemalować, ale chcę kupić nowy zestaw i z góry wykluczam taką ingerencję.

Jak ktoś może coś jeszcze wnieść do tematu tego zestawu GT to czekam :wink: